Een frisse blik, ruimte voor ontplooiing van activiteiten
Of simpelweg het voortzetten van bestaande werkzaamheden bij tijdelijke afwezigheid van een key functionaris. Zo wat voorbeelden waarvoor interim management gewenst is.

Gewenste oplossing
Voor een tijdelijke situatie kunnen we altijd zorgen voor een passende oplossing. Met onze uitgebreide kennis en ervaring zijn we op diverse fronten inzetbaar. Als gastheer/manager zorgen we dat uw zaak doordraait. Indien u tijdelijk bepaalde kennis in huis wilt halen, zijn wij op de juiste plaats om u daarbij te helpen. Indien u hulp nodig heeft bij het uitdenken, de ontwikkeling en/of implementatie van een nieuw hospitality concept kunnen wij u van dienst zijn door tijdelijk in te stappen. We brengen structuur aan, zorgen dat medewerkers op de juiste plaats worden ingezet en ingewerkt. Alles teneinde een succesvolle implementatie te bewerkstelligen.

Ditzelfde kan bijvoorbeeld gelden voor het opstellen van een strategisch marketingplan, gevolgd door een operationeel marketingplan, dat direct – of al tijdens het uitwerken van de plannen – geimplementeerd kan worden.

We maken graag gebruik van bestaande kennis in de organisatie of maken deze los, zodat een zo optimaal mogelijk resultaat bewerkstelligd wordt.

Tijdelijk gastheerschap of hospitality management gaat altijd over de vraag ‘hoe kun je er voor zorgen, dat de gastbeleving voortgezet wordt of verhoogd word, zodat een wezenlijke bijdrage geleverd wordt aan het gewenste resultaat’. Dit zullen we altijd voor ogen houden.